سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69178
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1396 - 13:36
    تروریستی در ایام محرم

    دستگیری یکی از اعضای داعش در کرج/ برنامه ریزی برای 300 حمله

    فرمانده سپاه شهرستان شهریار گفت: با هوشمندی سربازان گمنام امام زمان(عج) یکی از عناصر داعش که درصدد سازماندهی عملیات انتحاری در ایام محرم بود دستگیر شد.

    دستگیری یکی از اعضای داعش در کرج/ برنامه ریزی برای 300 حمله

    سرهنگ امین یامینی فرمانده سپاه شهرستان شهریار، در حاشیه نشست خبری هفته دفاع مقدس که در مجموعه سپاه ناحیه شهریار و با حضور جمعی از خبرنگاران فعال در غرب استان تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ضرورت تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از دستگیری یکی از عناصر شاخه اجناد الشام داعش در منطقه اندیشه خبر داد.

    وی در تشریح جزئیات این دستگیری، عنوان کرد: فرد مذکور در مسیر ارتباطی که وارد ایران شده بود، شب را در دولت آباد شهر ری اسکان می‌یابد.

    سرهنگ یامینی گفت: در ادامه با هوشمندی سربازان گمنام امام زمان(عج) با تلفن همراه ایشان ارتباط برقرار می‌شود و ماموران خدوم امنیتی و اطلاعاتی در قالب و پوشش نیروهای مرتبط با داعش، به هماهنگی قرار ملاقاتی با وی در منطقه اندیشه شهرستان شهریار مبادرت می‌ورزند.

    فرمانده سپاه شهرستان شهریار عنوان کرد: سپس با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و مقتضی،تمهیدات لازم در محل ملاقات اندیشیده و بعد از حضور وی، دستگیری و بازداشت وی عملیاتی می‌شود.

     وی افزود: این عضو شاخه اجناد الشام داعش،تاکنون اعترافات قابل توجهی داشته و در صدد بوده 300 تروریست را جهت انجام عملیات انتحاری در ایام سوگواری محرم سازماندهی کند.

    سرهنگ یامینی در ادامه با اشاره به تجهیز این داعشی به تلفن ماهواره‌ای عنوان کرد: اطلاعات بسیار مهمی از گوشی وی استخراج شده و در حال حاضر نیز سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه در حال بازجویی از این عنصر تکفیری هستند.

    فرمانده سپاه ناحیه شهریار گفت: دستگاه امنیتی و اطلاعاتی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اشراف دقیقی به تحرکات این جریان‌ها و گروهک‌های تروریستی دارند و از بدو ورود به خاک ایران تمامی اقدامات و تحرکات آنها را رصد و کنترل می کنند و در برخی مواقع به صلاحدید دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی، عملیات دستگیری با تاخیر انجام می‌شود تا فرآیند شناساییِ سرشاخه‌ها و مرتبطین با این افراد و گروه‌ها تکمیل شود.

    وی در خاتمه یادآور شد: تردیدی در حمایت جهان استکبار از گروه‌ها و جریان‌های‌تروریستی‌همچون داعش وجود ندارد و اساسا هدف اصلی از شکل‌گیری چنین تشکیلاتی ایجاد هزینه و تحمیل خسارت و سلب امنیت ایران اسلامی بوده که علیرغم سرمایه‌گذاری سنگین جریان استکبار و رژیم منحوس صهیونیستی، با اتکای به فرهنگ شهادت و الگوبرداریِ رزمندگان سوری و عراقی از مقاومت 8 ساله ایران در دفاع مقدس و همچنین کلام نافذ مرجعیت شیعه در بسیج مردمی و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و دلاورمردی های مدافعان حرم ، داعش در آستانه فروپاشی قرار دارد.
     

    منبع : جماران

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما